Lyckats sänka en till….

Först lyckades jag ju med konststycket att få lunginflammation och låg däckad i tre veckor. Det har nog inte undgått någon som läser den här bloggen (tre veckor av vältrande i självömkan). Sen drog min lilla mamma på sig hosta och feber. Hon gick till doktorn och japp, det var visst lungrassel på henne också. Penicillin coming up. I onsdags tacklade Elvira av med hög feber. Jag har ju lite lungradar ute nu och är livrädd för att ännu en familjemedlem ska däcka så idag ringde jag vårdcentralen för en ”för säkerhets skull koll”. Och japp, även hon har lungrassel och är nu satt på Kåvepenin. Penicillin once again. Bra jobbat Åsa. Jag drog med mig två stycken i fallet…. Förlåt för det! Nu tror och hoppas jag/vi att både mamma och Elvira ganska snabbt ska komma på fötter igen eftersom penicillinet kom in tidigt. Jag roade mig med att kolla mina journaler när jag höll på att leta efter ett elektroniskt läkarintyg. Jag hade över 200 i snabbsänka båda mina besök på VC när jag var som sämst. Det är rätt illa, jag tror man ska ligga under fem när man är helt frisk. Typ. Lite skönt att få svart på vitt att jag faktiskt var så dålig som jag kände mig. HAHA, vill ju inte att någon ska tro att jag simulerade! 🙂

Så nu har vi lite sjukstuga igen men det går ganska bra ändå tycker jag. Så länge vi håller febern i schack så går det OK. ♥

Nu ska jag halsa i mig ohälsosamma mängder Pepsi Max och se om det är något på TV. Jag har precis lämnat in en krönika och hela veckan har gått i turbofart. Mina arbetsveckor fram till semestern är fulltecknade kan man säga. Helt galet. Roligt men galet! Ingen kommer vara värd semester mer än jag om jag överlever fram tills dess! Kvällen fram tills nu har jag tillbringat i uterummet i en snurrfåtölj. Det mina vänner är helt ljuvligt!! Gäller att passa på när värmen är hanterbar, misstänker att det kan bli uppåt 50 grader varmt därinne de varmaste soligaste sommardagarna…