Vilken helg!

Den här helgen har varit härlig från start till mål! Fest fredag, fest lördag, chill söndag. Fest i Eskilstuna på fredagkvällen, Mille inkvarterad hos mormor i sommarstugan. Lite blåsigt men ändå varmt och skönt, vi satt ute till kl 00.30 och frös inte ett dugg. Förutom ett litet missöde som involverade en blå bengal (?), rök och ögon  så var det en fantastiskt trevlig tillställning! På lördagen var det Ö-safari dvs cykelfest på ”ön” där vi bor. SMHI hade flaggat för regn och mulet större delen av veckan men som av ett mirakel så blev det klarblå himmel, strålande sol och hur varmt som helst. Rena rama drömvädret för en fest som baseras på en del cyklande mellan förrätt, huvudrätt, efterrätt och efterfest. Jag halkade med förra året av en slump och i år var vi med båda två. Hur kul som helst! Sol, god mat, trevligt sällskap och gott att dricka. Perfekt kombo!

Vi var ansvariga för en huvudrätt och var totalt sju personer på middagen. Vi bjöd på kallmarinerad fläskfilé och kyckling, fetaostkräm och en potatissallad med lite allt möjligt gott i. Smakade riktigt bra faktiskt om jag nu får säga det själv! 🙂 Förrätt i våra gamla hoods, jag på en adress och Andy på en annan. Sen sammanstrålade vi och cyklade hem för att rodda varmrätten och så småningom hamnade jag på Vargholmen för efterrätt. Mycket trevligt och gott rakt igenom!

Men nu är det måndag och fyra dagar kvar till semester med allt vad det nu kan tänkas innebära…. Nedräkning pågår!!