Dags att boka tid….

…hos frisören igen. Är lite sugen på att lägga i lite ljusa slingor i håret. Detta eviga dilemma. Här är jag blond och 15 kg lättare.  Tre år sen tydligen enligt Timehop-appen. Fem pluskilon per år. Yay. Not. Sjukt o-kul faktiskt. Nu är jag en liten tråktant som är lika bred som jag är hög. Kubik.

Kan man hypnotisera bort lusten att äta godsaker? Lusten att äta helt enkelt? Tänk att ersätta sugen efter något sött och gott med sug efter blomkål och broccoli? Det vore ett maddafakking halleluja-moment!

Kan någon  ordna det? Tack på förhand!

Nu ska jag snart titta på Biggest Looser VIP och konstatera att jag ta mig fan är tjockare än typ alla deltagarna där. Tillsammans. Känns det som i alla fall. Jag har dessutom karaktär och jävlar anamma som Camilla Henemark dvs OBEFINTLIGT så jag sitter bara här och gnäller utan att göra något åt det. Dubbelfel liksom.