Men hallå där…

Long time no see. Så kan det tydligen vara nu för tiden… Dagarna när jag taktade minst två blogginlägg per dag är uppenbarligen historia och nu får jag vara glad om jag får upp ett par inlägg i månaden.

Vad har hänt sen sist? Då fyllde Elvira år och det var fortfarande vinter. Nu ett par veckor senare så har vi fortfarande kalla nätter och en del snö kvar men känslan är ändå V Å R! Särskilt idag då termometern visade på 10 plusgrader och solen gassade. Vi åt lunch i uterummet för första gången och jag plockade fram vårjackan. Nu är det vår. Kommande minusgrader är bara små farthinder… Inget kan stoppa våren! Sån lycka med sol, ljus och lite värme!

Vi…eller Andy rättare sagt har lyckats få en puck på handen och knogen fick sig en smäll. Där tog hans medverkan i kvalserien slut och han är nu opererad och gipsad. Väldigt lägligt med tanke på att han ska flyta till USA om drygt en vecka…. Tur att han åker med ett stim snälla människor som får serva honom och Milo med allt! Jag fick plocka upp Milo (som var och tittade på matchen) på akuten där han höll ut rätt länge i väntan på läkare men tillslut fick han kapitulera och åka hem och sova!

Vad mer? Stallet Hallmyra såklart. Träffade en riktigt liten gullegris när jag var ute där sist…

Idag hade vi besök…bästa sortens gäster som hade med sig korv och räksallad! Vi  åt i uterummet och det var så härligt!

Nu avrundar vi här och gör kväll. Imorgon startar en något rumphuggen vecka eftersom påsken kommer och knackar på… Härligt! Jag blev ju snuvad på påsken förra året så jag hoppas verkligen att jag ska kunna få njuta av den kommande långhelgen! ♥ Men först fyra arbetsdagar – full fart!