Time flies….

På måndag kommer Mille och hans pappa hem! De har det kalasbra och Milo längtar inte ett enda dugg efter sin mamma vilket ju är bra…och lite tråkigt för mamma-egot.  De har badat, solat, shoppat och turistat. Just nu befinner de sig i New York och sätter sprätt på det sista i semesterkassan! Sista helgen som gräsänka ska jag tillbringa i solen (förhoppningsvis) och försöka njuta innan hela Cirkus Sollén drar igång igen med full kraft. Att vara ensam hemma är tråkigt men det finns vissa fördelar om man nu ska försöka tänka positivt:

  1. Allt går så snabbt när man bara har sig själv att ta hänsyn till! Upp ur sängen, in i duschen, på med kläder och iväg. Det går på nolltid och extremt friktionsfritt! 😀
  2. TV, kanaler, serier, aktiviter – ingen har synpunkter och jag bestämmer helt själv när, var och hur.
  3. Mat – jag lagar det jag vill ha och ingen skriker ”blää, äckligt” och kräver ett annat alternativ.

Jag har gjort ett häv kostmässigt och hakar på en ”Summerboost” – uppstyrd av CRfitness i Eskilstuna och när jag är ensam är det ingen som frestar mig med chips och godsaker. Också en bra sak! När man äter bra vill man komma ut och promenera också. Ibland är det ju roligare om man är två och här fick jag med mig dottern ut på en långpromenad. Vi knatade runt i våra gamla hoods, det mesta var sig likt!♥


Jag är materiallirare så när det finns schyssta attiraljer att tillgå så är jag först att köpa in mig. Allt tråkigt blir lite roligare med schyssta prylar! Nu kör jag en kort reflektion varje kväll och vecka för att summera dagen och hur det känns.

Semesterfirarna har kramats med en liten stackars alligatorbebis…

Fredagskänslan är total efter en riktigt bra dag på jobbet ackompanjerad av strålande sol och VÄRME! YAY!!