Bloggen på Facebook?!

Funderar på en sak. Via WordPress kan man länka sina blogginlägg per automatik till Facebook. Alla inlägg jag skriver här hamnar automatiskt i min logg på fejjan. Den här funktionen har jag kopplat in och ur ett par gånger redan…. Det är ju bra på sätt och vis men jag tänker att ni  läsare som är mina FB-kompisar kanske till slut vill kräkas på alla uppdateringar om bloggen på FB. Ni blir så trötta på mig att ni blockerar mig på facebook och slutar hälsa på mig på stan 🙁 Så kan vi ju inte ha det….

Nu gör jag som så att jag länkar och om ni känner att ni vill kräkas på mig och alla mina ointressanta inlägg så säg till så får jag väl överväga att ta bort det!

Är vi överens?

3 svar på ”Bloggen på Facebook?!”

  1. Har ju själv startat en WordPress hemsida. Visste inte att jag kunde länka den. Har funderat på om det gick.Bloggar lite på den. Kan dock hålla med om att det kanske blir mycket om det hela tiden är uppdateringar på ens vanliga vägg. Jag följer din framfart iallafall lite då och då och tycker det är kul. Andra som inte gör det kanske tycker det blir jobbigt. There loss 😉 Kör på tills det ryker.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.