7 veckor kvar….

…om nu storken tänker leverera i tid!

Satt idag och funderade lite på om vi har allt vi behöver till lillgrodan?! Jag tror faktiskt det, lite småprylar som salva, blöjor, amningsinlägg osv saknas förstås men det tar jag senare. Vi har alla de ”stora” prylarna som:

  • Vagn – begagnad Emmaljunga från min ”styvbror” och hans tjej
  • Bilbarnstol – present från Andreas mamma! Tack för det!!!
  • Spjälsäng – Elliot och Elviras gamla säng återanvänds
  • Vagga – lån från släkten Sollén
  • Skötväska- sportväska från Stadium får agera skötväska
  • Kläder – fått mängder av snälla vänner
  • Babysitter – får ta över Trulls! Tack Trulls och mamma Trulls

Allt annat fyller vi väl på med eftersom…. Inser att vi är lyckligt lottade som får så mycket saker så här i början. Jag hade gjort mig av med allt från när Elliot och Elvira var små (förutom spjälsängen som var utlånad) och det kostar ändå en del att börja köpa allt på nytt!

Bebis får skriva en önskelista när han kommer ut så vi vet vad vi ska komplettera med!

Nu hoppas jag att dessa sju veckor passerar snabbt och smärtfritt….