Skrivbord, Boork och McGyver – Åsby by night!

Eftermiddagen har fortsatt i shoppingens tecken, både en kul sak och lite mindre kul grejor… Var hos bästa Helen Sandberg, en kompis till mig, som sålde av lite möbler. Igen. Det var av henne jag köpte Elviras skrivbord och nu var jag där idag och köpte ett skrivbord till Elliot också. 🙂 Jag har även köpte en resevagn av henne, hahaha! Såg ett litet fint vitt kistbord som jag hoppas hon ska göra sig av med snart 😉

Sen var vi även på Willys i vanlig ordning, något tråkigare shopping… Hem, laga mat och lägga lillgrodan. Nu är det hockey på TV och Boork kan tydligen dra åt helvete om jag förstår Andreas vrålande rätt…. Han är dum, dålig och borde inte få kommentera hockey någonsin igen. Han är ÖVER helt enkelt.

Jag har, likt McGyver, kopplat in ett Boxer tvillingkort i barnens TV så nu kan jag i alla fall fly hockeyn när han blir för högljudd. Sjukt nöjd med mig själv! Tror tyvärr att jag gjort fel för jag får inte in alla kanaler som jag tycker jag borde ha men pallar inte hålla på mer ikväll. Nöjer mig med de kanaler jag hittat.

20120504-210756.jpg

20120504-210847.jpg

2 svar på ”Skrivbord, Boork och McGyver – Åsby by night!”

  1. Vad fint det blev!! Roligt att se bilder på hur det blir hemma hos någon annan…man får lite den här känslan…oj…varför sålde jag den? Men jajust det ja! Ida ville ha nytt 🙂 Och btw…Vad fin du är Åsa! Du har varit så duktig…liten liten 😉 Kramis!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.