Kondition och styrka – check

Vissa mornar fungerar bättre än andra och hemligheten bakom en riktigt lyckad morgon är ofta TID, dvs att ha gott om tid! Jag gick upp hyfsat tidigt imorse, väckte ungarna med lite skönsång. ”God morgon, god morgååååååååååån…. ” Valde kläder med Viran i lugn och ro, annars alltid en källa till konflikt då den unga damen har en hel del åsikter i frågan.

Vi åt frukost framför TV:n allihop, jag drack lite kaffe och hann till och med kolla mail och surfa lite. Borsta tänder och kamma hår passerade relativt smärtfritt och precis innan vi skulle gå så kickade vi igång dagen med ett youtube-klipp. Ungarnas favoritlåt:

Lämnade barnen på skolan och gick sen en långpromenad med Cissi. Tosterö/Sundby runt i gassande solsken. Hem och skyffla lite grus. Kondition och styrka avklarat innan kl 10.00 – check!

Nu lite soffhäng med grodan, kanske en stund i solstolen, duscha och sen lite lunch! So far very good! Jag hoppas solen hänger med resten av dagen också för ikväll är det fotbollsträning och det blir ALLTID roligare när solen skiner!

Njut varje minut! 😉

Ett svar på ”Kondition och styrka – check”

  1. Å vad härligt det lät!! Är rädd för att vi hamnat i någonslags monsunzon. Det regnar varje dag…så deppigt. Jag mår fortfarande illa och vill inte äta. Har en riktigt dålig dag! Skönt att höra att andra har det bättre! Kram<1

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.