Kossor, grisar och smågrodor

En blöt men trevlig dag går mot sitt slut…. Städade vägen, dvs plockade skräp ur dikena, i regn och sen begav sig hela familjen Taikon till Barva för att titta på kossorna. Väl där så pendlade vädret mellan sol och ösregn. Vi fick i alla fall se några glada kossor galopperandes i hagen, drack lite kaffe, åt en bit tårta (!) och ungarna gosade med några små grisar… Grisunge som grisunge! 😉

Andy bestämde sig hastigt och lustigt för att gå ut och dricka några öl med grabbarna vilket gjorde att jag och lillgrodan fick en egen myskväll här hemma med full kontroll över fjärrkontrollen = INGEN handboll och INGEN hockey. Dessvärre verkar det inte som om det finns så mycket kul att välja på så det slutar väl med att vi somnar kl 21.00 (vilket iofs vore välbehövligt).

Imorgon ska jag väcka en bakis (?) Andy kl 09.45 för då ska han ner och lägga i bryggan  vid vår lilla badplats här i området. Hehehehe….

Dagens utflykt i bilder: