Ett ganska meningslöst inlägg…

OBS! Nedanstående inlägg är enbart koncentrerat på yta, åldersnoja och skönhetsfixering… Läs det inte om du är känslig! Vill du bli klokare och fylla din skalle med lite mer meningsfulla inlägg var vänlig klicka här!

Snart är det jul och nu för tiden så handlar ju julen mest om barnen och det är väl så det ska vara… Men man kan ju ändå få drömma sig bort lite och fantisera lite om sina egna ”drömjulklapparna”!

Själv älskar jag krämer, behandlingar, frisörbesök, smink osv… Lyxiga upplevelser som, tyvärr, oftast kostar lite för mycket för min plånbok (särskilt nu när jag är föräldraledig)!

Ansikte: Dermalogica när jag tycker jag har råd!
Hår: Redken – kostar en del men är galet drygt och räcker hur länge som helst, tror det nästan blir billigare än ”ÖB-shampoo” i slutänden. Man kan hitta det på nätet till betydligt bättre priser än hos frisören. Ex här: www.feelunique.com Även Tigi-produkter kan man hitta där!
Smink: i.d bareminerals, Lancome mascara

Ovanstående är ju sånt som man unnar sig ibland, där emellan är det ICAs egna sortiment som gäller…

En annan drömklapp är ju en Onepiece att tillbringa alla årets kalla dagar i, jag fryser ju typ alltid så det skulle passa mig perfekt med en varm gosig vuxenstrumpa att kura ihop mig i i soffhörnan!

Har ni några drömklappar? Några tips på bra siter att shoppa från?