Dekorerat!

Tisdagen den 6 december ska jag till frisören, jag klipper mig på Dekorerat här i Strängnäs! Emmeli som klipper mig är fantastiskt duktig och jag längtar tills jag ska få sätta mig i frisörstolen och bli ompysslad i ett par timmar. Det är ren och skär njutning…. Min kära mor ska passa Milo under tiden. 

Frågan är bara vad jag ska göra med håret? Frisyren förblir nog ungefär den samma men jag ska färga/slinga håret också. Börjar mer och mer fundera på att skippa de blonda slingorna och satsa på något lite mörkare istället….

Att be er kommentera och komma med goda råd är väl lönlöst efter som ni är VÄRDELÖSA på att det… 🙂 Men OM ni nu skulle råka känna er på hugget så är ni välkomna att komma med goda råd, länkar till bilder, synpunkter osv

Alla tips gällande färg mottages tacksamt! Blond? Brun? Röd? Svart? Rosa? 🙂

Så här ser jag ut för stunden:

2 svar på ”Dekorerat!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.