Skogsutflykt, middag och TENS

Efter lite återhämtning så var jag på fötter igen! 🙂 Jag har haft en fantastiskt rolig eftermiddag/kväll. Först så ”tvingade” jag med mig Andreas på  ett av mina absoluta favoritnöjen: att åka bil planlöst och titta på ”fina saker”…. Idag blev det en kaffe latte till mig och en glass till Andy sen åkte vi runt i Åkers skogarna och bara tittade på små söta stugor, sjöar, natur, stubbar och träd. 🙂 Andy tycker nog jag är en knasboll men eftersom han är världens bästa så står han ut och kör vackert runt mig.

Vi hade ju en middagstid att passa så framåt fem var vi ute i Länna Bruk hos Björn och Zara. Zara hade lagat mat som vi glufsade i oss! Mycket gott och fantastiskt trevligt, så kul att kunna umgås allihop så här. Ungarna tycker det är jättekul också. Björns mamma Britt och hans kompis Rojne var på plats också. Mysigt!!!

Jag har skrattat så jag nästa kissade på mig. På riktigt. Väldigt nära. Björn hade lagt vantarna på en TENS-apparat och höll på med den, satte kuddarna överallt och drog på ström. Säkert livsfarligt men ack så kul. Roligast var när han satte dem på Rojnes huvud men det hann jag tyvärr inte filma. Kunde tyvärr inte lägga ut filmklippet här så ni får hålla till godo med några bilder istället: