Bränna fläsk, förlust och synd!

OK, matchen igår gick åt helvete……. Skitsport, skitlag! Jag säger ju att man inte ska engagera sig i sport men blir ju bara förbannad när det går illa!

Jag tillbringade kvällen igår i spåret med Lotoft och sen hemma i Camillas soffa. Syndade faktiskt och åt en nybakad chokladmuffins. Nom Nom Nom, det var så gott och så VÄRT det!

Vi sprang som sagt en sväng, 3 km, och det gick OK. Det gick sakta men rätt bra… Springa sakta är min grej. Fick dessutom höra igår att man förbrände maximalt med fett när man joggade lagom sakta. Ha, då har jag något att skylla på också. Jag springer sakta för att man ska det. Ingen annan anledning.

Vi sprang, Sverige fick stryk och vi tröståt muffins. Kvällen i ett nötskal.

Kan man tänka sig, det regnar lite idag också…. Ska det vara så här eller? Är detta vad vi har att vänta oss resten av sommaren? I så fall är jag extra glad för vår resa till Mallis i september. Om nu inte monsunregnen följer med oss dit!

Jag borde verkligen ta mig in till stan och fixa lite ärenden men tanken på att ge mig ut i regnet är ungefär lika lockande som att gå till tandläkaren….

20120612-082436.jpg

20120612-082442.jpg

20120612-082447.jpg