Konsten att göra ingenting!

En ganska fullsmetad dag med aktiviteter blev plötsligt en snudd på helt ren dag i kalendern. Min goodiebag kom till dörren och min tripp till Eskilstuna med mamma blev inställd. Plötsligt blev det en hel massa tid över till att göra ingenting. Eller ingenting är en sanning med modifikation. Jag hjälper till lite extra för mitt ordinarie jobb (kan jobba lite hemma), jag har en bebis, ett tvättberg och ett hus som ska städas. Så det finns att göra kan man säga.

Har lite att preppa innan dopet på lördag också. Tårtor ska beställas, saker ska handlas och nycklar ska kvitteras ut. På fredag rullar släkten från Foppaland in, barnen kommer hit och på lördag är det dop för lillgrodan. På söndag ska Elliot spela fotboll i Södertälje.

Just nu sover bebis och jag ska jobba vidare en stund innan det är matpaus!

Later!