Kära Onsdag,

Välkommen till Åsby, må du bli lite bättre än din kusin Tisdag som var här igår och förpestade hela min dag! Idag ska vi ha det getingfritt och jag ska jobba på tålamodet så mycket jag kan.

Dagen började i alla fall ganska bra (natten var kass men det är en annan femma) med att Elvira fiskade upp sin lillebror ur spjälsängen och gullade lite med honom i soffan en lång stund medan jag kunde ta en dusch och vakna till. Nu har vi ätit frukost och om en stund dimper det ner en Anka här för en förmiddagsfika. Vädret verkar vara lite så där men det gör mig ingenting. Getingincidenten fick mig att börja smyglängta lite efter hösten. Jag älskar höst. Kalla klara dagar med strålande sol och fantastiska färger. Förra hösten vägde jag ett ton och kunde knappt få på mig ett par skor. Då var det lite bökigare när vi gick mot kallare tider. I år ska jag njuta av hösten så länge jag kan innan vintern tar vid!

Men innan hösten drabbar oss så ska vi väl hinna med lite annat bla fest, skolstart, 40-årsdag, ett bröllop och en resa till Mallorca.

Häromdagen gjorde jag klart min tredje krönika och skickade in, den handlar just om att resa med barn…. Kan bli spännande!

Nu date med kaffebryggaren. Sen Polisen? Någongång måste vi väl komma dit….Familjen Knasboll