Tack och adjö, tråktisdag!

Nu kan vi snart säga tack och hej till den här tisdagen. Den har bjudit på både det ena och det andra…mest det andra. På plussidan kan vi sortera in Glossy Box, lite bebismys, lite sol, low-carb bröd från Coop och en god middag. På minussidan hittar vi lite regn, storbråk med E1, energitorsk, ett getingstick i foten och dåligt samvete för att jag inte sprungit på flera dagar!

Jag hade tänkt springa idag men hade noll energi efter härdsmältan med E1 och dessutom har min eländiga tå bultat hela dagen. Det sticker fortfarande i foten sen getingsticket vid lunch. Nu kommer jag ihåg varför jag hatar getingar och att de inte sticker om man inte gör något är BULL SHIT! Jag satt fridfullt på altanen och pratade med Elvira när det onda, elaka, hemska odjuret kröp in under tån och stack mig. DÖ getingjävlar DÖ! Jag tyckte extremt synd om mig själv och ringde mamma direkt för lite sympati. Men icke då, hon svarade inte ens så jag terrade Andreas och Cissi med ”tyck synd om mig-sms”. Just det, jag fiskade sympatier på fejjan också. Allt känns lite bättre när någon tycker synd om en!

Jag är helt slut och ska strax gå och lägga mig! Imorgon är en ny dag och då ska jag börja prova mig igenom min lilla lyxlåda. Annika kommer och dricker lite kaffe med mig på morgonkvisten, gillas! Jag ser fram emot onsdagen och hoppas den blir hästlängder bättre än denna rätt eländiga tisdag.

 

Frukosten den närmaste tiden är i alla fall ordnat! Lyx för någon som i möjliga mån undviker kolhydrater…20120731-211224.jpg