Vitamin C Booster från Skinplan

Idag har jag provat på nästa produkt i Glossy Boxen, Vitamin C Booster från Skinplan. Googlade lite på den för att läsa på innan jag duttade ner den i min ansiktskräm. Jag höll på att smälla av när jag såg vad den kostade (det stod visserligen i papprena från GlossyBox också men jag fattade inte då att min burk var fullstorlek). Den lille lille lille burken kostar 545 kr!!!! Helt galet, för 3 gram!

Tydligen ska ett par korn av det dyra pulvret blandas ner i dagkrämen och sen göra underverk för huden. Detta kan man läsa på eleven.se som är en (av flera återförsäljare) av produkten:

SkinPlan Vitamin C Booster

Aktivt 98% vitamin C-koncentrat som bleker huden, avlägsnar pigmentfläckar, ökar hudens elasticitet och förminskar större porer. Strö lite Vitamin C Booster pulver över en klick dagcreme, blanda med pekfingret och applicera blandningen över hela ansiktet. Redan efter några dagar ser du skillnaden.

Blanda med en dagcreme för att ge ett direkt och synligt resultat. Appliceras direkt på huden tillsammans med din hudkräm och den ger huden en hög dos av C-vitamin. Vitamin C Booster ljusar upp pigmentfläckar, minskar blemmor, fina linjer och rynkor samt ger en jämnare hudton.

Att få C-vitamin verksamt i hudvård är svårt. Vitaminet oxiderar och bryts ned i vätska på kort tid. Detta sker i t.ex. en creme eller ett serum. Banbrytande Vitamin C Booster från SkinPlan är stabilt och bryts först långsamt ner när du blandar det i din dagcreme.

 • Aktivt ämne: stabilt L-Askorbinsyra (C-vitamin)

Hur det nu kommer att fungera återstår väl att se… Jag blandar och duttar och provar mig fram!

Jag gillar verkligen den här idéen med boxen, att få chansen att prova en massa produkter som man annars kanske aldrig hittat själv. Att jag bara betalat 139 kr för en box där jag fått 5 olika produkter varav en kostar över 500 kr i butik gör inte saken sämre… Aj lajk a låt!

6 svar på ”Vitamin C Booster från Skinplan”

 1. Hej!
  Sökte på skinplan och kom till din blogg. Hur har den fungerat, är den värd att investera i?
  🙂 Jonna

  1. Hej! Jag önskar verkligen att jag kunde säga att den gjort underverk men jag vet faktiskt inte… Jag ser ingan större förändringar än, men kör på och hoppas på resultat på sikt… 🙂

 2. Hej! Funderar på att köpa vitamin c booster men som sagt den är ack så dyr 🙂 därför vore det kul att få fråga någon som provat den om den verkligen fungerar?

  Med vänlig hälsning, Matilda

  1. Hej Matilda! Jag tycker faktiskt att jag ser lite resultat nu när jag använt den ett tag. Det är nog en produkt som behöver verka över tid. Jag gillar den verkligen, den är dock ganska dyr och just av den anledningen vet jag inte om jag köper den igen. Men väl värd att prova på!
   Hälsningar
   Åsa

   1. Hejsan ! Tack för svaret. Ja det är verkligen synd att den är så dyr. Men bra att du tycker om den och att de fungerar. Håller den vad den lovar ?

    Var inne och läste lite om glossybox tyckte det lät som en roligt koncept och inte så dyrt. Är du fortfarande medlem ? Är det något du kan rekommendera ? Många frågar nu 😉 tack igen.

    1. Värt att prova tycker jag nog! Sen läste jag någonstans att man kunde göra sitt eget c-vitaminserum med vanlig askorbinsyra från ICA…?! Googla och blanda själv kanske? Lär bli mycket billigare i alla fall. Jag har ju testat aspirinmasken flera gånger (sök i bloggen) och den funkar bra!

     När det gäller Glossybox så är det snudd på beroendeframkallande. Nu vill man inte missa någon box för ”tänk om jag missar något superbra?”… Jag tycker det är en suverän affärsidé och väl värt 139 kr per månad! Prova på vettja, risken är att du blir fast! 😀

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.