Dagens vikt/motion

Idag var det dags för både vägning och mätning faktiskt. När det gäller vikten så har det gått helt OK under sommarmånaderna, inga semestersynder som fastnat. Nu har jag iofs ammat hela den här sommaren och att undvika all semesteröl/cider/vin gör nog sitt när det gäller att hålla vikten….

När det gäller måtten så har jag tappat 37 cm runt om på kroppen sen slutet av januari. Några cm här och några där blir hela 37 stycken när man räknar ihop dem 🙂 Inte konstigt att i alla fall några par byxor sitter lite bättre/skönare nu!

Veckans motion har varit både bra och mindre bra. Bra för att jag ökat på distansen lite men mindre bra för att jag bara kommit iväg och sprungit två gånger denna vecka:

  • 2012-07-29: 5 km
  • 2012-08-01: 5 km 

Även Andreas har varit rätt duktig denna vecka, han har slitit hårt på jobbet och haft svårt att orka ut och springa på kvällarna men kosten har han skött (så när som på fest i fredags). Så vitt jag vet i alla fall… 😉 Jag kan ju inte följa med och glutta över axeln på honom när han jobbar. Han är dock trött som en tok och det brukar ju kunna vara en ”biverkning” första veckan/veckorna så jag tror han sköter sig även när inte jag ser. Det är ju faktiskt hans val att försöka gå ner lite i vikt. Knappast så att jag tvingar honom även om jag är en stoppkloss när han velar lite… 🙂

Minus fyra kilo på två veckor! Jättebra, då var han ju dessutom på fest förra helgen och fuskade ”lite” då… Denna helg är det ju 40-årsfest på gång så då lär det slinka ner en och annan öl/cider! Får klura lite på Andys delmål och  målvikt men jag tror han satsar på tvåsiffrigt i alla fall.