Ikväll är det FEST…

…hemma hos bästa Cissi B! Den lilla pinglan fyller 40 år snart och firar med fest och det ska bli så jäääädrans kul! Enda problemet är ju förstås det faktum att Mille Mupp prickat in en jäkla febertopp vilket i sin tur drabbar…hans kära far. Som får stanna hemma. Trist, trist. trist men ev kommer Andy förbi med vagnen lite senare om Mille känns OK. Vi bor ju inte alltför långt bort från Cissi. Endast 2 km men ändå i helt skilda världar… 🙂 Vi bor på landet i vår ombygga tillbyggda lilla stuga och de bor i sitt helt nybygga fantastiska hus på den ”fina gatan” ihop med de andra fina nya husen….

Det ska bli så kul och jag har tömt minneskortet på systemkameran och laddat batteriet så ikväll ska det fotas! Visst väl att jag skulle få användning för min nya fina väska också, perfekt size när man behöver ha med kamera, jacka, kanske ett par bekvämare skor om det blir så att jag promenerar hem (i sällskap med räv, grävling, rådjur och kaniner…)

Cissi fyller faktiskt 40 år dagen efter min födelsedag dvs den 16 september men är klok nog att fira redan nu när man vara ute i solen! Hon har lagt ribban högt via tidigare fester så förväntningarna är skyhöga!