Mumien, Hitchcock och en halvnaken man i knästrumpor!

Hittade lite rester från gårdagens chokladmousse i kylen – det sa bara SWISCH så var den slut och nu är jag så mätt att jag vill kräkas. Tänk att något som är så gott snabbt kan bli så äckligt… Märkligt!

Lunchen på stan idag var trevlig förutom att vi blev attackerade i två omgångar, första gången av en svärm av skalbaggar. Lite bibliskt nästan. Om det hade varit gräshoppor i alla fall. Nu var det kanske mer som en skräckscen ur ”Mumien”. De kom från ingenstans och attackerade i flock. En gul tröja var offret och det slutade med att vi fick sätta oss på tröjan för att de skulle förlora vittringen och dra vidare. När skalbaggarna drog kom nästa svärm. Denna gång en pippifågelflock på jakt efter mat. En obevakad tallrik blev ett smörgåsbord. Rena rama Zoo….eller en (inte så läskig) scen ur Hitchcocks ”Fåglarna”…

MEN det roligaste på hela lunchen hände precis när jag skulle hoppa in i bilen och åka hem. Med raska steg kommer en äldre man (65+) med ”promenadstavar” gåendes genom stan. Kanske inte så konstigt. Han hade dock knästrumpor, rejäla kängor och ett par små shorts på sig. Inget mer. Lite konstigt men mycket roligt. Han ville väl inte bli svettig. Försökte ta ett kort men garvade så mycket att jag knappt fick upp telefonen….

20120812-202242.jpg