Mot bättre vetande…

Jag och Milo pep iväg till Tuna Park strax innan lunch, vi skulle strosa runt lite och sen passa på att titta lite på en ny barnvagn som Milo får i 1-årspresent av sin morfar och Britt-Marie! På Tuna Park yrade vi mest omkring. Jag köpte, mot bättre vetande, en jacka till Elvira trots att jag häromdagen lovade mig själv att ALDRIG mer köpa något till henne när hon inte är med. Förra helgen köpte jag ju en jacka till henne på barnloppisen. Den var ju, så klart, inte riktigt bra… Den var för stor, den glappade i armarna, den var för lång osv. Inte ett rätt. Nu gör vi ett nytt försök och hoppas att denna faller lilla fröken i smaken!

Vagnen, en Emmaljunga Scooter, fick följa med hem direkt, det var någon slags kampanj och de hade bara en kvar av den varianten som vi ville ha! Nu hoppas vi på uppehållsväder så får Milo premiäråka i den imorgon på Strängnäs Marknad. 🙂

Andreas har träning ikväll men är hemma skapligt tidigt, runt åtta. Skönt med lite sällskap i soffhörnan, det är ju ändå fredag! Det blev lite smått och gott till kvällen, brasan är tänd och Onepiecen är på.

För ett år sen så hade jag gått ett par dagar över tiden och var en anings less på magen, att vara gravid och det mesta faktiskt… Helt otroligt att Milo snart blir ett år, tiden har verkligen gått galet fort!