Hemmafix, tofflor och Amarone!

Efter varv nummer två på marknaden med barnvagn var nog både jag och Andy rätt klara med detta jippo för i år. Det går verkligen inte att ta sig fram med barnvagn efter kl 10.00…  Kul i och för sig att marknaden drar så mycket folk, måste vara rena guldgruvan för alla lokala fik och restauranger. Så vitt jag kunde se så var det (över)fullt överallt! 🙂

Milo hade i alla fall kul större delen av sin premiärmarknad! Han hade så kul att han somnade gott sen i sin nya vagn – som hittills motsvarar alla förväntningar förresten!

Nu håller vi på att plocka och städa lite här hemma eller rättare sagt – jag städar och Andy tittar på hockey. Milo kryper runt och gnager mig i bakhasorna. Ikväll kommer Cissi, Tobbe och deras kottar hit. Vi ska käka lite, dricka gott (?) Amaronevin och planera lite inför festen som vi ska ha nu den 27:e oktober. Tror bordsplacering står på kvällens agenda! Trixigt värre…

Förresten så köpte jag precis det jag sa förut: ett par tofflor (lika sköna/varma som de är fula) och en påse med ljuvligt god nougat (slut redan)! Köpte också en sån där liten handduk man hänger på spisluckan också. Not so trendy men oh så praktiskt. Praktiskt är ju mitt andra namn. 🙂 Dessutom är jag snart i pensionsåldern så då är både tofflor och handduk förlåtet och helt OK.

Vad köpte du??

2 svar på ”Hemmafix, tofflor och Amarone!”

    1. Åhh, vad köpte du? Och var hade de sin loppis? I butiken? När jag gick förbi var den stängd men vi kanske var där för tidigt?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.