40+40=80!

Så var det dags att försöka summera en fantastiskt rolig fest! Jag inser ännu en gång vilka otroliga människor jag faktiskt omger mig med… Fullt ös från start ända in i mål!

Tack ska ni ha, alla ni som kom och firade mig och Cissi igår! Vi är både glada, nöjda och alldeles lagom trötta idag. Otroligt fina presenter, vi niger och tackar allra ödmjukast! Nu kan jag bla spatsera runt i trädgårdslandet iklädd mina nya finfina gummistövlar, dricka skumpa och blinga i snygga smycken. Jag kan dricka rödvin och klappa mina presentkort och drömma om framtida resor och härliga ”spa/behandlingar” som jag har framför mig! TACK!!

Festen ägde rum i Motstugan i Åker! Otroligt fina lokaler och precis lagom stora för den här typen av fester. Vi var ca 55 personer vid middagen men det fanns plats för fler. Vi åt lasagne från Kjelles Kastrull som var TO DIE FOR! Sjukt gott, jag önskar att vi kunde ha tagit åt oss äran av detta men tyvärr tror jag alltför många såg när maten bars in av cateringpersonalen 😉 När middagen tog slut så var det dags för Mr Dj att dra igång musiken! Något han så pass bra att vi, 5 timmar senare, fick mota bort folk från dansgolvet när klockan slog två och det var dags att stänga stället.

Vi hade ordnat en buss som hämtade gästerna i Strängnäs och körde dem till festen. Framåt tvåtiden på natten kom sen bussen och hämtade den tappra skara som höll ut till slutet och körde tillbaka oss till Strängnäs. Så vitt jag kunde förstå så var bussresan rätt uppskattad – lite som en skock vilda ungar på klassresa. Skillnaden här var väl att det på den här klassresan serverades cider och öl ombord! 

Vissa var lite ”mindre vilda” på hemresan och tog chansen och tog en power nap medan busschauffören (med viss hjälp av mikrofonkåta resenärer) höll låda hela vägen hem.

Här kommer ett bildspel med några bilder från kvällen!

Ett svar på ”40+40=80!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.