Fest, packning och själadödande….

Förra året så här dags vilade vi upp oss som bäst efter en hejdundrande 40-årsfest! Riktigt kul hade vi! Jag gillar privatfester, nu för tiden så är det så otroligt mycket roligare med privata fester än krogen. Jag tycker nog att det vore dags för en ny fest så jag kan damma av mina stövletter från förra året…haha så ofta klär jag upp mig och går ut! Pinsamt.

Vi har ätit, alla lagom trötta och gäspiga. Trots sovmorgon i morse så känner jag mig extremt seg ikväll, allt cyklande har tagit ut sin rätt 🙂 Veckan som kommer består av jobb, träning, möbelskruvning och långväga gäster! Andys familj från Örnsköldsvik rullar in på onsdagkväll och blir kvar tills på söndag. Mysigt. Storbarnen kommer på fredag kväll så då blir det fullt hus!

Nu är det bara knappt två veckor kvar till Ullared. Jag lägger till adventsljustakar/julstjärnor på min shoppinglista… Jag åker med samma yrskallar som jag var på SPA i Dalarna med i våras. Jag har styrt upp en packlista och givit samtliga resenärer strikta förhållningsorder. Tandborste, rena trosor och en deo. Mycket mer får man inte släpa med sig. Vi måste tänka på att få plats med alla nyinköp när vi ska åka hem. Mjukisbyxor är standardoutfit men OM nu någon inte känner sig helt bekväm med detta 24/7 så kan man så smyga ner ett par jeans också. Men sen är det nog. Inte 3 olika kavajer eller en massa pumps. Jag vet hur det var förra gången Camilla,  ingen nämnd ingen glömd. 🙂

Nu ska jag ägna resten av söndagkvällen åt att vika ren tvätt. Själadödande men nödvändigt.

Avslutar med några bilder ur nostalgiarkivet! 40 års fest den 27 oktober 2012!

27102012-DSC_3929 4 28102012-DSC_4046 8 DSC_0113