Åsså passerade dag tre….

…i snabb fart! Har återigen våldgästat C och lilla Hugo hela förmiddagen. Lämnade E1&E2 på skolan, åkte till ICA och köpte lite nybakat bröd innan jag landade bland giraffstallen. Åt en lång och god frukost, drack en balja te och tittade på ”Våra bästa år”  – C´s favoritprogram! Helt värdelöst om du frågar mig men men….viss kultstatus har den där serien väl uppnått genom åren!

När klockan närmade sig tolv var det läge att dra vidare från frukostdejten till lunchdejten! Träffade Jennifer och Karin på Lauras och åt en fantastisk räksallad där… När de stackarna vände åter till gruvan så åkte jag hem och la mig på soffan! Ganska skönt faktiskt, dock lite mindre kul när klockan ringde efter ca en timme och det var dags att hämta E:na. Helt yr i bollen och tröttare än någonsin var det bara att släpa sig iväg till skolan och samla in vilddjuren.

Fortfarande inte en endaste lite känning……..vet att jag beställde bebis tills imorgon men nu börjar jag ledsna lite på det här! Imorgon är det dags för ”pappavecka” så när jag väl lämnat dem tar Björn över och då vore det ju fantastiskt praktiskt att passa på att föda barn direkt!

I min ensamhet, innan jag slockande på soffan, hittade jag en kamera app till ajfånen som jag testade lite. Mycket kul kunde man visst göra när man väl började mecka lite med det:

Imorgon är det fredag! Blir spännande att se vad den dagen har att bjuda på…. Har utvecklat en liten nojja angående mitt ”vatten” – nämligen att det ska gå utan någon som helst förvarning mitt på stan. Nu vet jag knappt om jag vågar åka och handla, halvkul att stå på ICA i en stor vattenpöl och försöka påkalla personalens uppmärksamhet lite diskret –  ”ursäkta vill du komma och svabba upp mitt FOSTERvatten” – blääääkkkk!!!

Kram
Å