Mina nya fynd!!

Jag handlade lite smått och gott på IKEA idag och var dessutom på Zinnias igår. Jag fick ett presentkort på Zinnias i födelsedagspresent, igår var det dags att sätta sprätt på det! En liten slant blev dessutom över så det får nog bli ytterligare en tur till ut dit!

Här ser ni några av sakerna som nu funnit ett nytt hem i Åsby! Bilderna är lite mörka men med blixten påslaget blev bilderna så extremt tråkiga så jag lät bli…

En liten ”bra att ha skål” på fot där vi kan lägga småmynt, nycklar, mobiler och sånt som annars alltid kastas på fönsterbrädan… Köpt på Zinnias.20121116-193132.jpg

En jättesöt vit skål som jag faktiskt inte riktigt vet vad jag ska göra med men den var så fin att den fick följa med hem, även denna från Zinnias.20121116-193146.jpg

VÄLDIGT suddig bild men jag har funderat länge på att göra en tavelvägg med lite familjebilder. Idag gjorde jag slag i saken och köpte två stycken långa tavellister på IKEA. Egentligen tycker jag nog det är finare att hänga tavlorna direkt på väggen men det är så svårt att få det snyggt tycker jag. Raka linjer, ramarna ska matcha varandra osv. Svårt att få det att bli bra utan att det ser plottrigt ut så det fick bli lister istället. 20121116-193206.jpg

Dessa två små godbitar fick följa med mig hem efter ett besök hos Tre Små Rum. Tavlorna kommer från House Doctor och jag älskar den, särskilt min lilla Dragonfly!20121116-193219.jpg

Jag fick också en jättefin kruka/skål i namnsdagspresent av min mamma. Jag funderar på att fylla den med mossa eller polkagrisar och använda den som adventsljusstake. Annars får den bli hem åt flera hyacinter lagom till jul!20121116-194156.jpgSist men inte minst så fick en stor sopkorg med LOCK följa med hem från IKEA. Musrestaurangen i Åsby är nu STÄNGD. Mohahahaha! Nu får de små ludna pälsbollarna hitta en ny granne att bjuda in sig på middag hos! Inget mer kalasande i sophinken här i alla fall! (skulle i och för sig inte förvåna mig om de lär sig lyfta på locket…)20121116-193238.jpg