Är det lördag så är det!

Hemma efter en heldag i julshoppingens tecken. Skulle bli julklappar till barnen men slutade med julklappar åt oss i stället, mest åt Andy. Men det var han verkligen värd! Jacka och ett par varma skor. Vintern verkar ju vara här för att stanna ett tag…. Själv köpte jag faktiskt en tröja till mig. Möjligen inget jag direkt behövde men jag var värd det i alla fall tycker jag 😉 Bild kommer.

Vi köpte också en ny fjärrkontroll till TV:n eftersom Milo tuggat sönder några knappar på den gamla. TextTV fungerade inte (gjorde inte mig något, tvärtom ganska skönt men Andy insisterar och menar att den är snudd på livsnödvändig) och sen var det någon annan knapp som ställde in bredd/höjd på bilden som han dregglat/gnagt sönder. Detta har resulterat i att vi bara sett den övre delen av textningen på vissa program den senaste tiden. Något mer störande. Nu är det löst i alla fall.

Just det. Jag tror vi nu officiellt kan säga att Milo kan gå. Nu traskar han utan problem omkring här inne och börjar få lite hum om hur man vänder och parerar mattkanten också. Fortfarande kryper han en hel del men han KAN gå om han bara vill.

Nu soffläge. Sen mer soffläge med mina vänner julskinka och Pepsi Max. Har visst en bit ost i kylen och några lussekatter i brödskrinet också. Är det lördag så är det…

Lunchen åt vi på MAX, jag åt en mupp-burgare (som A säger). Han skäms en aning varje gång jag beställer den. 🙂

Min nya tröja invigdes idag också. Grönt är skönt!