Något som liknar en gran…

Idag blev det en tripp till Zinnia följt av en tur in till stan. Hann med lite flera julklappar och en lunch med Andreas på Trädgår´n. På vägen hem så stannade vi och köpte gran! Ville ha en lagom stor liten gran men väl på plats så är det ju en ren lyckträff om man råkar välja rätt…

Så här med facit i hand så kanske det inte var ett 100 %-igt bra val men skit samma – nu står granen på plats och även om den är ful så luktar den i alla fall gott! Jag är speciellt stolt över stjärnan i toppen…

Milo var i alla fall faschinerad över alla lampor och kulor i granen 🙂 På bilden har han sin (läs: min) favoritpyjamas. Det ser ut som ett lucianattlinne men är fantastiskt praktisk och smidig! Som ett långt nattlinne som man kan knyta ihop ner till som en liten säck! Rekommenderas!

Efter att vi fått upp granen och kastat dit några kulor så var det dags för julavslutning på Karlavagnen. Andreas är på hockey så jag fick vackert pallra mig dit själv med alla tre barnen. En sprang 300 varv, den andra pep och ville ha mat och den tredje satt stilla på rumpan, fikade och ritade… Inte så svårt att gissa vem som gjorde vad!

Nu sover äntligen barnen och jag sitter i soffan och sniffar på granen! Den må vara ful men den är vår och jag gillar den!