Kaffe, julklappsplundring och bachelorette!

Lördag. Dan för dan för dopparedan. Eller nåt åt det hållet. Milo verkar piggare idag, kändes inte lika varm i morse när han vaknade. Nu har han somnat om igen, en liten förmiddagslur. Han har börjat bitas igen vilket stärker min egenpåhittade teori om att det är tänderna som spökar för honom… Då gnager han på allt han kommer över. Fingrar, strumpor, bordet , armar och ben.

Idag bidde det keso till frukost. Nu måste jag skärpa till mig lite med kolisarna. Det sjuka är ju att jag mår mycket bättre om jag bara låter bli dem. Min mage morrar och svullnar upp som en badboll efter några dagars slarvande och roligare kan man ju ha det….. Träningsvärken börjar släppa så smått, det tackar jag för! Övervägde att träna idag också men tror jag kör imorgon istället. Sen lär det bli dåligt med träning tills vi kommer hem från Norrland. Nu har jag ju bokat en tid för att få en genomgång av styrketräningsmaskinerna också så då kan det bli lite mer variation!

Undrar om jag ska åla in under granen och klämma och känna lite på julklapparna som ligger där under… Andy har varit mycket hemlighetsfull, smusslat och slagit in paket sista dagarna så nu börjar jag bli nyfiken. Sen är han världens sämsta på att ha hemlisar så han hade nog gärna berättat vad det var i varje paket redan för en vecka sen. Men han har hållit tätt hittills. Jag får försöka behärska mig tills julafton… Granen lutar betänkligt så risken är att jag får den över mig om jag försöker snoka! Dessutom barrar den galet mycket redan så hälften ligger väl på golvet om jag försöker flytta på någon julklapp. De flesta är ju ändå till barnen…

Nu kaffe och bachelorette på TV3! Tänk att man alltid hittar kvalitetsprogram om man letar lite!

20121222-100101.jpg

20121222-100120.jpg