Premiär!

Smygstartar min alldeles egna blogg…helt utan syfte, tanke eller mening! En hel del rappakalja, kanske mest för egen del, men vem vet…. Så småningom kanske jag släpper ut bloggen i stora vida världen men så här inledningsvis så blir det min alldeles egna hemlighet.


Jag som står bakom Kaosredan är Åsa. En rätt ordinär, alldeles vanlig tjej/kvinna/tant/mamma/sambo som bor i en liten småstad vid Mälaren tillsammans med mina barn och min sambo.


Familjen består av:
Åsa, 38 år (farligt nära 39). Mamma, projektledare, slarvmaja, latmask, inredningsanalfabet osv
Andreas, 24 år. Sambo, murare/plattsättare och världens snällaste människa
Elliot, 8 år. Storebror, vild, galen och alldeles underbar
Elvira, 6 år, Lillasyster, lugn, envis, lynnig som en liten (söt) pitbull – familjens tonåring


Just det…sen har jag en lillebror i magen också. Storken skall leverera ett stycke bebis runt den 10 oktober om allt går som det ska! Jag ska bli mamma igen, E1&E2 ska få ett syskon och Andreas ska bli pappa för allra första gången. Spännande höst framför oss… Kanske skulle döpt bloggen till Skrik, bajs och kolik istället!


Så var det gjort! Första inlägget skrivet…. Häpp, fortsättning följer!


Delar av kaoset: Elvira, jag och Elliot

Ett svar på ”Premiär!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.