Fi**a, hantverkare och mentalt labil!

Hur länge fick jag ligga i badet helt ensam? Korrekt gissat! Jag fick inte ligga där själv överhuvudtaget… 1-2 barn tog sig in och höll mig ”sällskap” hela tiden! Kul, jättekul!

Nu har barnen fått varsin enkelbiljett till sina rum. Har de tur så får de komma ut och äta middag. Om de har tur. Andy kollar på hockey och skriker alla fula ord han någonsin lärt sig. Han skriker högt och tydligt. Artikulerar finfint. Jag blir inte förvånad om Milo vaknar imorgon och jagar upp mig ur sängen med ”men res på dig för i helvete din jävla nolla” Detta i bästa fall… Det kan även bli något i stil med ”din jävla fi**a, titta upp för faaaan”.

Det blir spännande att skriva in i bebisboken. Milos första ord; mamama, tiiiita, fi**a och domarjävel. Joråserruatt….

Ikväll blir det en klassiker från tidigt 90-tal, Stinas kyckling! Följt av en annan klassiker, marängsvisch! Stavas det så? Jag är lite mentalt labil idag och risken finns att jag slaktar hela efterrätten själv. Fortsättning följer…

Förresten, tror ni trappkillen kom? Ringde? Sms:ade? Korrekt gissat igen. Det gjorde han INTE. Jag visste väl att det var för bra för att vara sant. Det är ju hantverkare vi snackar om!

Muffins har vi bakat tillsammans som en stor lycklig familj också… Haha, ja vi har bakat men det handlade mest om vem som fick göra vad, hur orättvist allt var och sen avslutade de med att slåss om vem som skulle slicka ur skålen. Lovely! Receptet kom ur Elviras alldeles egna kokbok. Passar mig perfekt. Jag gillar de tecknade instruktionerna, för en köksimbecill är de räddningen! 😉

20130112-181117.jpg

20130112-181130.jpg

20130112-181137.jpg

20130112-181742.jpg

Ett svar på ”Fi**a, hantverkare och mentalt labil!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.