God Morgon Annandag!

Lördag, söndag, måndag? Vad är det för dag egentligen…. När man är föräldraledig så flyter liksom dagarna ihop bara! Men det är måndag, det ser jag på textTV – Andy kollar resultat och nyheter på TextTV minst 15 gånger per dag. Det är bara sportnördar och pensionärer som använder TextTV eller?

Idag börjar vardagen smyga sig på igen, detta i form av hockeyträning… Ett par dagar har det varit isfritt men nu är det dags igen. När Andy åker på träning så åker jag till mamma och får mat. Bra uppdelning tycker jag.

Nu ska jag försöka röja undan de sista resterna från julafton, det ligger fortfarande julklappspapper och kartoner lite här och var…

Förresten, Rocky Road? Är det inte liiite överreklamerat? Kladdigt, segt och mäktigt… Borde komma i knäckformat för att man ska klara att äta en bit utan att ha choklad från hårfästet och neråt!

Vi har några sista trisslotter sen jul som ska skrapas också…. Plötsligt händer det!