Pigg som en DÖD muterad jätteråtta!

Barnen ligger i sängen. Milo slocknade för ett par timmar sen, han är både snorig och hostig. Kan bli en lång natt….

Andy har ägnat kvällen åt att spackla på övervåningen och de stora barnen har ivrigt ”hjälpt” till (läs stjälpt)… Snickarna lär få ägna förmiddagen åt att hitta sina prylar imorgon. Själv har jag bara suttit med snorgrodan och försökt få honom att somna. Funderar starkt på att gå och lägga mig nu jag också. Kul tjej…. Jag känner mig ungefär lika pigg och sprudlande entusiastisk som den här ”lilla” krabaten:

20130210-212814.jpg

Eftermiddagen har tillbringats hos mormor/mamma där vi fått god mat och firat hennes födelsedag… Ingen mat fastnade på bild eftersom allt landade i magen ungefär 2,5 sekunder efter att det lagts upp på tallriken. Mamma fascinerades av hur snabba vi var på att äta – men har man barn så har man. Man vet ju liksom aldrig hur länge man får sitta still… Lika bra att kasta i sig allt innan ett akut blöjbyte kommer emellan!

20130210-212823.jpg

20130210-212842.jpg

Ett svar på ”Pigg som en DÖD muterad jätteråtta!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.