Värsta bästa påskpresenten!

Oh la la, påskledigheten påbörjad och det är SKÖNT! Nu är vi utfordrade med skärtorsdagsTacos och jag ligger lagom mätt och jäst på soffan. Har lite städning att ta tag i men just nu är det matkoma som gäller. Har helt missat det här med påskpynt i år, har inte ens ett påskris och lite fjädrar framme. Andy har i alla fall köpt lite gula tulpaner så det bidrar möjligen en aningen till påskstämningen….

Jag köpte en påskpresent till Andy idag, en stor rejäl manlig present som jag tycker han borde ha gått i spinn över. En högtryckstvätt! Värsta bästa grejen. Med altantvätt, avloppsrens och någon slags bilborste på köpet. Tycker dock inte riktigt att han uppskattade den lika mycket som jag hade förväntat mig? Hahaha, det är något skevt när det gäller könsrollerna i den här familjen…. 🙂 Jag valde mellan en högtryckstvätt och en röjsåg. En röjsåg hade också varit GRYMT. Får väl köpa en sån till mig själv istället!!

nilfisk

Imorgon kommer mamma hit och äter påsklunch med oss och sen åker storbarnen till sin pappa på eftermiddagen. När lugnet har lagt sig i Åsby så ska jag bädda ner mig på soffan med min nya pocketbok. Höga förväntningar på den….

20130328-182130.jpg

Ett svar på ”Värsta bästa påskpresenten!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.