Aj, aj, aj!

I fredags tränade jag för första gången på ganska exakt 26 dagar. Något slags CrossShape-pass på Balanze. Redan när vi var klara kände jag hur träningsvärken hånskrattade förnöjt och det har bara blivit värre under helgen. Så klart. Idag tänkte jag att jag skulle ut och ”mysjogga” lite. Bara ut och rasta kroppen lite och förhoppningsvis råda bot på träningsvärken. Solen skiner, himlen är blå och humöret var på topp.

Sagt och gjort, jag snörade på mig mina sprillans nya springskor och de nya löpartightsen (de som jag köpte i Vingåker och sen använde EN gång innan jag fick min fejkhalsfluss och sen var halvdöd typ resten av april). Jag tänkte för mig själv att OM det känns bra så kanske jag springer 5 km annars kör jag ”bara” 3:an… Efter ca 150 meter insåg jag att det blir 3 km och inte så mycket som en cm längre. Efter ytterligare 150 meter så inser jag att det måste vara något fel på tightsen för de liksom gled neråt, sakta men säkert… Jag hissade upp dem, de hasade ner, jag hissade upp dem, de hasade ner. Tyvärr har det ingenting med mig att göra. Jag har snarare blivit stadigare sen jag köpte dem så jag kan inte skylla på att jag blivit så smal att det är därför de trillar av. Tyvärr. Väldigt irriterande men såg säkert rätt kul ut om nu någon såg mig. Inte så skönt att springa med grenen på tightsen nere på halva låret. Särskilt inte när man har lår som liksom sitter ihop.

Jaja, det blev 3 km. Jag överlevde, svetten rann och jag har gett tightsen det onda ögat. Nu hoppas jag på så pass varmt väder att jag kan plocka fram mina tights modell lite kortare. De sitter åtminstone uppe.

Nu är jag nyduschad och trots allt mäkta nöjd över mig själv! 🙂 Strax ska jag åka in till stan och kvittera ut allt det som inte blev sålt igår. Sen hoppas jag kunna lura med mig Andy till Solberga och köpa lite jord och blommor. En omgång fröknäcke ska ”bakas” på eftermiddagen och sen så slås visst sjövattnet på idag. Kanske kan jag få leka lite med högtryckstvätten också men det förutsätter nog att jag monterar ihop eländet själv. Andy var ju inte så imponerad av den fina presenten han fick... 🙂

Sköna söndag!!