18 månader!

På lite bättre humör nu. Kom hem och maten stod mer eller mindre på bordet, en säker humörhöjare! Sen har jag legat på soffan och tvångskramats med barnen  i olika omgångar, nästan en timme i telefon med bästa Lotoft och nu ett glas iskall Pepsi Max. Kvällen är räddad.

Just nu går jag och är konstant sugen på godsaker, har ju haft en grym svullosvacka och försöker ha nolltolerans till godis, glass och kakor nu. När man väl väckt det lilla sockermonstret så är det inte helt lätt att bli av med honom igen.

Kom förresten på att Milo fyller 1,5 år idag! 🙂 Vår lilla älskade groda, han är stor liten kille nu. Han pratar fortfarande inget mer än just ”Mamma” men det säger han typ hela tiden. Han kallar Andy för mamma också men om man frågar var pappa är så pekar han på Andy. Ibland ser det ut som han försöker få fram ett ”Paaa…” men sen slutar det alltid med ”MAMMA”. Han har koll på var öga, näsa och mun sitter. Fullkomligt älskar att leka med bollar och bilar. Att läsa/peka i böcker är en annan favorit. Han är galen sin tandborste och springer till badrummet så fort man frågar om han vill borsta tänderna. När han bajsat så klappar han sig på rumpan och mumlar någon slags rappakalja – då vet man att det är läge för en utryckning till skötbordet.

Dagisinskolningen har gått riktigt bra. Nu verkar han trivas riktigt bra, vinkar så glatt när jag lämnar honom på mornarna. Han sover som en liten gris hela nätterna i vår säng, urmysigt men kanske inte en långsiktig lösning. Han har ju faktiskt ett alldeles eget rum att bo i… Vilket år som helst ska han börja sova där inne! 😉

Vi firade hans 18-månaders dag med pyttipanna och en flaska välling! Det gick bra det med!

DSC_0172

Nu strax läggdags. Imorgon är en annan dag!

 

Ett svar på ”18 månader!”

  1. Var det inte därför ni byggde ut för att Milo skulle få eget rum?

    Kram Pappa

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.