Äntligen helg!

Regnet smattrar lite då och då mot fönstret och jag har mofflat upp mig i soffan under en filt. Pepsi Max står på bordet, ljusen är tända och Montazami dansar på TV. En ganska soft och härlig start på helgen!

Drog i väg och droppade av alla loppisprylar direkt efter jobbet, herre jösses så mycket saker de får in. Så kul att folk orkar engagera sig, det tar ju ändå en hel del tid att organisera och hålla ordning på! Imorgon ska vi på fyndjakt….

Efter loppisdropp så drog vi iväg på mattjakt. Jag har letat köksmatta hur länge som helst men aldrig liksom kommit till skott. Vi har tidigare haft en trasmatta under bordet men med tre barn och sambo som alla har en tendens att drälla hejvilt så tog det inte lång tid innan trasmattan var en fläckig katastrofzon och fick flytta till kvitten. Nu har vi varit mattlösa länge och jag har letat efter en plastmatta som man typ kan torka av. Idag hittade vi en blå matta med en stor stjärna på. Den fick flytta hem till Åsby omedelbums och det blev riktigt bra! Karlssons 799 kr. Ett tips!

Nu soffhäng och flirt med Andy så han kanske kanske kanske kan tänka sig att klämma lite på mina axlar!

20130426-211233.jpg