Loppis, shopping och fynd!

Dagen har varit toppen, lite här och lite där och en salig röra men bra! Började med en tur till Loppisen direkt på morgonen. Det öppnade kl 09, jag var väl där ett par minuter över nio och JÖSSES det var i princip fullt! Hur mycket folk som helst. Riktigt kul att det kommer så många när det ordnas! Jag gick och klämde, kände och lyfte på en hel del saker. Hittade lite saker till Milo som jag tänkte köpa. Tyvärr hade jag ont om tid och kön till kassan var enorm så jag la faktiskt tillbaka det jag tagit. Någon annan lycklig rackare fick haffa de fynden i stället. Imorgon ska jag tillbaka och hämta ut det som inte blev sålt, förhoppningsvis lite mindre med mig hem än vad jag körde dit!

Väl hemma igen så stuvade vi in oss i bilen och drog till Eskilstuna, en tur till Tuna Park stod på agendan. Det var Andy som ville åka dit, det var han som skulle ha en sak. Som vanligt sympatihandlade jag minst fyra gånger så mycket som honom. Hittade en ny affär som hade en del öppningserbjudanden, fick med mig en kofta, en tröja och två T-shirts därifrån.

Drabbades sen av någon slags rosa mani och kom hem med ett par bubbelgumsrosa brallor från Gina Tricot! 40-års kris? Övergödd julgris? Ja kanske… De var kampanjpris på dem och kostade bara 99 kr… Jag inbillar mig att de skulle kunna vara fina med en vit t-shirt och Converse/ett par höga klackar. Jag vet inte, jag gillade dem men de passar med största sannolikhet bättre på någon som är 18. 🙂 En rosa långärmad träningströja fick också följa med hem.

Nu har jag droppat av Andy på fest, jag och Mille är solokvist i Åsby ikväll. Funderar på att fira det med en rostad macka. Äter man smörgås så vet man att då är det FEST!! #knäppLCHFare

 

20130427-192748.jpg
Rosa Panter(tanten) in action. Träningströja och bubbelgumsbralla! 🙂
20130427-192830.jpg
Min rosa träning/myströja är en ny favorit! Hur skön som helst!
20130427-192850.jpg
Andy på fest i Åker. Inga konstigheter här inte.
20130427-192902.jpg
Varför leka på rummet när man kan släpa fram allt och vara med i vardagsrummet i stället?