Med fara för livet…

Jag har i sommar, på något märkligt sätt, lyckats få mina naglar att växa ut en aningens lite. Sol, bad och frisk luft gör tydligen underverk. Det ser lite roligare ut än vanligt och man kan lattja lite med olika lack…dock är det ju så galet opraktiskt?? Och då är ju mina naglar extremt KORTA i jämförelse med alla som gör naglar på salong. Jag fattar inte hur man grejar vardagen med värsta klorna? Jag har fullt upp att ta mig igenom vardagen utan skador…på mig själv eller andra.

Jag riskerar varje dag att bli blind när jag försöker sätta i och ta ur linserna. Det är nästan det värsta… Att skala av sig hornhinnan gör inte mindre ont bara för att nageln är lackad i babyrosa. Inget att rekommendera. Jag rivs värre än en vildsint kattunge, bäst att hålla sig på avstånd! Det går ju knappt att knäppa brallorna utan att bryta en nagel eller två. Och går de av så gör det ONT.

Vill man vara fin får man verkligen lida pin! Nåja, snart har en nagel gått av och sen följer de andra efter i rasande takt. Underbart är kort helt enkelt… 🙂

20130728-162209.jpg