Tips på mirakel efterlyses!

Även idag är en ”sitta-och-flämta-i-skuggan”-dag… Det blåser lite mer idag och nu är himlen grå men värmen består. Det är näääästan så man skulle önska en urladdning i natt i form av lite regn och åska bara för att rensa luften lite – och sen sol imorgon igen!

Idag är Andys sista semesterdag, nästa vecka är jag och kidsen själva hemma och sen är det dags för mig att börja jobba igen. Hej hopp, det var den sommaren det… Sjukt så snabbt tiden går! Vi får väl hoppas på skapligt väder även denna sista vecka annars klättrar väl ungarna på väggarna. De är ju inte riktigt lika roade av shopping som jag så att släpa med dem till Tuna Park är ju bara som att be om problem. Nej, sol, bad och utelek är det bästa!

Apropå något annat, jag sitter och surfar runt och letar bra hudvårdsprodukter. Just nu blandar jag hejvilt och det mesta är budgetinköp från ICA – typ. Jag skulle behöva lite tips på en eller flera fantastiska hudvårdsserier som jag kan prova. Gärna sånt som gör underverk med en bättre begagnad 40-åring och hennes rynkor…. Ni vet, produkter som kan trolla. Skapa magi och laga det som är trasigt!! Någon som provat REN Skincare? Hört att det ska vara bra?

Nu njuta av ensamheten en kort stund. Andy och Milo är i Åker och storbarnen på kalas hos grannen. Jag är SOLO i huset. Händer inte så ofta… Kommer dessutom att upprepas nästa helg, då drar Andy och alla barnen till Örebro på lördag medan jag stannar hemma och laddar för en fest med tjejerna. Woop Woop skulle man kunna säga. Då får min fina present komma till användning också! Det blir en perfekt avslutning på semestern det…

Nu Läckberg. Sen tacos. På sen söndag. Wild and crazy.

20130728-160842.jpg

Ett svar på ”Tips på mirakel efterlyses!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.