Nu är det nog.

Idag ska jag åka hem kl 17.00 och glömma bort allt som har med jobb att göra tills kl 08.00 imorgon. Punkt.

Fastedag nummer 4. Det knorrar lite i magen men inte så farligt. Åt en skittråkig men kalorifattig sallad till lunch och en skvätt yoghurt till frukost. Jag har ”lyxat” till det med mjölk i kaffet under dagen så där ramlade det säkert iväg en 70-80 kalorier extra. Blir väl, för enkelhetens skull, en liten tallrik yoghurt till middag också. Yeeey, så spännande…not.

Om en vecka har resfebern börjat kicka in och väskan borde i stora drag vara packad. Just nu struntar jag i om det regnar hela veckan – det ska bli så skönt att bara komma iväg! Lite sol och bad vore i och för sig underbart!

Som en brutal kontrast till sol och bad så drömmer jag just nu om glögg. Blossa har släppt lite info om årets glögg….Dalecarlia! Jag längtar, älskar glögg!!dalecarliaNu hemgång. Sen njuta av en ledig kväll.