Femdag blir snart tvådag!

Milo sover, storbarnen hos sin pappa och Andy på hockey. Det är lugnt och tyst och jag bara njuuuuter av att ligga på soffan och zappa runt ostört. Jag tog mig ut på en PW efter jobbet och tappade upp ett bad här för en stund sen. Det är verkligen sjukt avkopplande att krypa ner i ett varmt bad. Helst ska det vara så där hett att det nästan inte går att komma i utan att det bränner i huden.

Smetade hela Milos huvud fullt med ”skorv-salva” innan han skulle gå och sova. Det gillade han INTE. Möjligen inte mitt smartaste drag eftersom hela hans huvud förvandlades till en flottboll. Tror vi får slänga honom en snabbis i badet imorgon när han vaknar… Stackars lillgrodan!

Det är inte ett jota på TV vilket jag tycker är riktigt skönt, då kan jag gå och lägga mig strax utan att missa något! 🙂

Imorgon är det dags för en ”Två-dag” – inte speciellt kul men inte speciellt jobbigt heller…. Förra helgen var det ju ett ordentligt kalas med både god mat och en del godsaker att dricka, misstänker att jag kommer få sota för det på fredagmorgon… Det tar så satans lång tid innan kroppen återhämtar sig, den liksom lagrar allt elände jag stoppar i mig och vägrar släppa taget!

Nu tandborstning. Sen sova.

20131002-210034.jpg
Vackra Strängnäs!

Ahhhhh, nu hör jag hur Milo ligger och knorrar i sin säng. Jag tror ju ALLTID att ungarna ska bli magsjuka när de sover lite oroligt… Det är en inbyggd automatisk reaktion hos mig, en slags ”måla Fan på väggen” direkt! Oftast drömmer de ju bara, nu tystnade han förresten… Jag hoppas att det var en lite mardröm som kom och snabbt försvann.