Att vara ensam.

Jag älskar egentligen att vara ensam, skulle till och med kunna kalla mig något av en ensamvarg. Men att vara ensam är bara härligt när det är frivilligt och självvalt. Just nu är jag inte ensam av fri vilja direkt men jag vet att det är tillfälligt och redan imorgon invaderas huset av storbarnen och då ska gudarna veta att ensamheten är över. Just eftersom jag vet att det är tillfälligt så tänker jag njuta, njuta varje minut av lugnet och tystnaden. Möjligheten att vara 100% självisk och bara göra exakt VAD jag vill NÄR jag vill! Jag tror alla som har barn känner igen sig och inser vilken enorm lyx det kan vara. Jag är ensam hemma. Bara en sån sak. Hur ofta händer det att en vuxen småbarnsförälder är ensam hemma? Jag vet inte, kan räkna antalet gånger senaste 5 åren på ena handen tror jag. Det händer liksom bara inte.

Idag kom jag hem, öppnade kylen. Stängde den igen. Öppnade frysen. Stängde den igen. Sen bestämde jag mig för att två rostade low-carbbröd och en kopp rykande varm chai latte skulle bli min middag. Perfekt. Förvisso blir det ingen matlåda på det men eftersom jag känner mig lite wild and crazy här i min ensamhet så struntar jag i det. Smörgåsar, te, Pepsi Max och några rutor mörk choklad blev alltså dagens kvällsmat. Lovely.

Har hunnit med att titta på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel, Skypa med Milo och Andy, läsa Hem Ljuva Hem och måla naglarna. Nu laddar jag för att gå till sängs med en padda och en MC-hunk. Sämre kan man ha det! Nedräkningen fortsätter…. Snart återgår allt det det normala här hemma och vet ni, det är ju alldeles underbart det med!

20140109-205415.jpg

20140109-205422.jpg

20140109-205430.jpg

20140109-205438.jpg

Något mer jag roat mig med under kvällen är att skifta håll på köksbordet… Vi har ju beställt ett nytt bord och jag är osäker på vilken ledd vi ska ha det på. Köket är ju för litet hur man än bär sig åt men det blir väl ett problem när bordet väl levereras. Det kan knappast bli värre i alla fall. En ny lampa (älskar iofs min ljuskrona men behöver något som ger lite bättre ljus) och en ny matta ska på plats också men vi börjar med bordet, resten får falla på plats vartefter!
20140109-205445.jpg