Han är hemma!

Eller båda mina pojkar är hemma nu, både minst och störst! Så härligt! De kom igår vid halv ett på natten ungefär och när jag kom ut i hallen och mötte Milo så var han vaken och skrattade. Lindade sina små armar runt min hals och somnade nästan där. Han fick givetvis sova i vår säng i natt, herregud nu när jag varit borta från honom så länge så tänker jag knappast bädda ner honom i hans egna säng. Näru, nu är det hos mamma man sover tills abstinensen lagt sig! Han låg sen mellan oss och fnissade en lång stund innan han slocknade. Platt på rygg med armarna rakt ut och drog i oss från var sin sida så vi låg på hans armar. Jag dog såklart sötdöden!

Nu har Andy åkt till jobbet och vi går här hemma och bara skrotar i lugn och ro. Jag har ju dessutom börjat äta idag. Milo hemma, semester OCH äta – kan inte bli bättre!!!

En spännande bieffekt av fastan är det faktum att jag GÅTT UPP nästan ett kilo på tre dagar. Det borde snudd på vara fysiskt omöjligt men jag har gjort det. Min kropp kan inte ha gjort sig av med en enda deciliter av all jäkla buljong jag druckit utan istället bestämt sig för att förvara all vätska i denna redan svullna kropp. Underbart. Verkligen. Någon som känner till detta fenomen? Hahaha, skit samma. Nu äter jag igen och inte ens några pluskilon kan förstöra denna underbara dag!!
 

20140123-111155.jpg

20140123-111203.jpg