Frukost till middag!

Jag kom iväg till gymmet och körde ett styrkepass. Lika motigt som det är att komma iväg dit, lika skönt är det när man är på plats. Och känslan efteråt? Obetalbar! Väl hemma igen så stod matlagning på schemat medan pojkarna var iväg på innebandy. Barnen fick lasagne men eftersom det inte är so very LCHF så käkade jag och Andy bacon och ägg istället. Frukostmiddag kan man säga! För så gör vi. Lite bakvänt men lika gott morgon som kväll…

Kosten flyter på utan några direkta fusk. Håller mig till protein, lagom med fett (jag halsar inte i mig 2 liter grädde om dagen – bara en skvätt i kaffet) – en del kolhydrater blir det också men jag försöker tänka mig för där! Socker är ett stort NO-NO och det försöker jag undvika så gott jag bara kan. En hel del småätande försvinner när man tänker till lite!

Nu ska jag surfa på sänggavlar igen. Andys bygginspiration håller på att falna och nu gäller det att smida medan järnet är varmt annars åker jag nog på att snickra ihop eländet själv. Eller köpa en svindyr på MIO. Dyrt är just nu inte vad min plånbok önskar så en hemmasnickrad rackare från närmsta bygghandel är mer min melodi.

OK – sänggavlar! Nu kör vi…. Har ni tips så lägg en länk i kommentarsfältet, gudarna ska veta att vi behöver all hjälp vi kan få!

inspiration-1-to-9-mindmap