Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss men vi försöker göra den så bra som möjligt. Elvira kom ju hit igår med vattkoppor och det har blivit värre under dagen. Min lilla mamma fyller 65 år och tanken var att vi skulle äta lunch, fika och fira henne lite idag. Min pappa skulle också komma förbi och titta på vår tapet make-over menh det ställde vi också in. Som tur är så har vi gott om tid på oss och vi tar det nästa vecka helt enkelt…
Man kan tycka vad man vill om FB men för mig är FB som den stora Allvetande Skräphögen! Har man någon fråga så kasta ut den där och inom loppet av minuter har du, oftast, alla svar du behöver. Efterlyste lite anti-kli tips idag och fick massor av goda råd och till och med en flaska kylande spray! Tack Elin!!!

Vi har rättat oss lite efter Elvira idag och det har serverats pannkaka, pizza, kladdkaka och festis… Allt för att den lilla sjuklingen ska äta så mycket som möjligt!

Elviras tallrik till vänster och min till höger!