Tvättkatastrof, prickar och smörgås!

Så var det fredag! Natten har gått ganska bra faktiskt, Prick-Viran kom upp i natt och beklagade sig lite men när hon fick krypa ner i dubbelsängen (Andy fick flytta på sig…) så blev det bättre. Vi har sovit hyfsat. En vuxen och två barn i en dubbelsäng fungerar bra, två vuxna och två barn är en mindre lyckad kombo… Andreas blev nedröstad och fick lämna boet!

Elvira avskyr sina prickar, kollar sig i spegeln var tionde minut för att se om hon har fått några nya! Speciellt illa tycker hon om prickarna i ansiktet och hon tänker minsann INTE gå till skolan förrän alla de är helt borta! Vaddå fåfäng? Där brås hon på sin far….och hrmmm lite på sin mor kanske! 😉 Jag skulle vilja lägga upp en bild på den lilla prickfian men jag tror, på allvar, att hon skulle spöa mig om hon såg det. Hon är extremt medveten och jag vill inte att hon ska bli ledsen!

Imorgon ska vi köpa ny tvättmaskin, galet trist att lägga pengar på samtidigt som jag kan tycka att det är riktigt kul att få en ny… Med tanke på att jag går på föräldrapenning så är det klart att det kunde ha funnits bättre tillfällen för tvättmaskinen att rasa men det är som det är! Tvättberget har redna börjat torna upp sig oroväckande i badrummet så det finns ingen tid att förlora…..

Firade min fjuttiga viktnedgång med två smörgåsar med ost och skinka. Kör man inte LCHF så kan man inte förstå njutningen av att få äta bröd! En gudagåva!

Förresten, inga bestående men från gårdagens lilla experimentkur! Alltid något!

Nu lunch bestående av gårdagens rester dvs pepparbiff, bea, vitlökssmör, avocado och sallad! Mums!