Tusen frågor, Melo part II och Ricinolja!

Andreas spelar ishockey, Elliot sover hos en klasskompis, Mille sover. Endast vi tjejer är vakna! Elvira och jag myser i soffan, vi har gjort tacopaj (utan pajdeg) och nu googlar vi på en massa djur som Elvira har tusen frågor om….

Här skymtar tacopajen! Nom Nom

Vi tittar på örnar (vad äter örnar?), Vi tittar på leoparder (hur snabbt springer en sån?), vi tittar på valar (hur många olika sorter finns det?), vi tittar på flodhästar (vad äter de?)…. Inser att jag är grymt oallmänbildad och tackar högre makter för att Google finns!

Slökollar på The Voice, har inte sett ett enda helt program. Är ordentligt less på alla dessa jädra sång-program, Idol, The Voice, True Talent osv. Många är fantastiskt duktiga men det är så trist att titta på…

Imorgon är det ju Melodifestivalen part 2 och det lär man väl fastna vid i alla fall…. Känns väl inte som världens mest spännande startfält men likväl sitter man väl där tillsammans 90% av svenska befolkningen!

Shit, jag känner mig enormt tråkig….beklagar dessa skittrista ”jag sitter i soffan och glor på TV”-uppdateringarna!

Fick förresten tips (av R) om en ny hemmakur ni kan prova om ni vill. ”Ricinoljekuren” – det går ut på att man ska smeta ricinolja i hårbotten och sen ska håret växa så det knakar. Jag håller mig till min aspirinmask och låter R testa detta. När hon blir Ritva Rapunzel så ska jag också prova! 🙂

Är det någon förutom jag som ens övervägt att prova aspirinmasken? Det vore ju kul om någon mer kunde sätta sin hy på spel och sen återkomma med en recension? Tycker vi lika? Olika?

Våga! Vi ses på hudkliniken om det går åt fanders… 🙂