Vuxenpoäng, Harrys och dagens tips!

Japp, jag har tilldelat mig själv typ 100 vuxenpoäng av 75 möjliga. Städat, tvättat, pantat flaskor, kastat returpapper, storhandlat på Willys och nu står det en köttgryta på spisen och puttrar, den har stått där ett par timmar och snart är det dags att hugga in på den. V U X E N P O Ä N G! I alla fall för någon som helst ligger på soffan och tittar på när någon annan sköter matlagningen!

Milogrisen ligger i soffan och jäser med sin padda. Man får verkligen slita paddan ur händerna på ungen för att få loss den. Inte bra alls det där men just nu tittar han på Dora Utforskaren och jag inbillar mig att det åtminstone är ett pedagogiskt program – vem vet – kanske blir han tvåspråkig på kuppen!

Jag tror inte jag skrivit något om vår middag på Harrys i torsdags? Jag var ju ute på middagsäventyr även i onsdags, på Nils Grill & Bar, men den kvällen slutade ju med feberfrossa och tidig hemgång så jag var inte så hoppfull inför torsdagen och ett tag övervägde jag att boka av. MEN. Jag tog mig samman, mormor var barnvakt, och vi åkte in till Harrys redan vid 18. Jag är ju rätt enkel av mig och jag gillar verkligen Harrys, jag gillar miljön och atmosfären. Väldigt avspänt och soft stämning. Både Andy och jag åt kött, Andy Herefordbiff och jag oxfile. Det var så fantastiskt gott! Jag blev väldigt positivt överraskad, tidigare har jag bara ätit deras hamburgare. Köttet var grymt gott. Hade jag inte varit så mätt så hade jag satsat på en maffig efterrätt också men den här gången nöjde jag mig med kaffe och chokladpraliner. Riktigt lyckat och vi åkte hem mätta och belåtna efter ett par timmar! En betydligt mycket godare och trevligare kväll än den på Nils – feberns fel till största del!

Dagens tips är alltså Pepparstek (oxfile) med råstekt potatis och cognacsås på Harrys! Mumma för magen!

20140223-182059.jpg

20140223-182106.jpg

20140223-182113.jpg

20140223-182120.jpg